Salles

Salles

Plaats in Frankrijk

Salles is een plaats welke gelegen is in het zuidwesten van Frankrijk. Het is te vinden aan de Côte Atlantique in het departement Gironde. Als u een leuke locatie zoekt om een vakantiewoning te huren dan kan Salles wel eens helemaal zijn waar u naar op zoek bent.
Het is dicht tegen de kust aangelegen en op enkele minuten autorijden liggen de stranden al. Maar het leuke is dat Salles zelf midden tussen een bosrijke omgeving is gelegen. Er is een prachtig vakantiepark te vinden waar u heerlijk kunt genieten van een prachtig stukje Frankrijk. De Aquitanië regio is schitterend en bovendien een stuk minder druk dan de oostkant van het land.


Toerisme

Zoekt u aktie maar tegelijkertijd toch ook rust, wilt u verblijven in de buurt van een strand maar ook op zoek naar een boeiend achterland. Zoekt u een gebied met een authentiek karakter maar teven goede voorzieningen. Dan is de Côte Atlantique de locatie waar u op zoek naar bent, kies voor een vakantiehuis op een leuk park nabij Salles en ervaar het dynamische karakter van deze streek in het zuiden van Frankrijk.
Zonaanbidders zullen ongetwijfeld één of meerder dagen gaan doorbrengen aan het strand van La Baignade du Teich. De rivier de Eyre zorgt voor veel waterpret en een populaire bezigheid is deze per kano te verkennen. Ook de bossen rondom Salles zorgen voor veel recreatieve doeleinden. Fietsers en wandelaars zullen deze zeker gaan verkennen tijdens de vakantie aan de Côte Atlantique. En wat is er leuker dan de vakantie doorbrengen in een parkachtige setting in het binnenland. Het natuurlijke groene decor zal bij u zeker het vakantiegevoel oproepen. Breng de vakantie ook eens door in Salles en ook u zult verkocht zijn!

Plaatsnaam

Salles

Aantal inwoners

circa 4.500