Gavaudun

Gavaudun

Plaats in Frankrijk

Gavaudun is een klein dorpje welke op de grens van de Dordogne en Aquitanië ligt. Het leuke is dat je op deze manier tijdens je vakantie een goede indruk van beide regio’s kunt krijgen.
Wellicht is dit wel de plek voor jou om een chalet te huren tijdens je verblijf in Franrijk en wil je lekker tot rust komen dan is Gavaudun een prima plek. Je kunt hier nog het echt Franse leven ervaren. De Lot-et-Garonne is een prima gebied om te bivakkeren en als je een eigen auto bij je hebt dan kun je het zuidwesten van Frankrijk perfect verkennen.
Dus het beste van de Aquitanië en de Dordogne tijdens je vakantie, huur simpelweg een vakantiehuisje in Gavaudun en je bent klaar.


Toerisme

Als je de vakantie doorbrengt in het arrondissement van Villeneuve-sur-Lot dan zit je perfect midden in de landelijke natuur. Het afwisselende heuvelachtige landschap maakt het dat je hier al gauw het vakantiegevoel krijgt. Als je de vakantie in de buurt van de Dordogne wilt doorbrengen dan is het huren van een vakantiewoning in Gavaudun een prima idee.
Neem bij voorkeur je eigen fiets mee want over de landelijke paden kun je hier een mooie tocht maken waarbij natuurpracht en kleine dorpjes elkaar afwisselen.
Dit gebied in Frankrijk is het waard om te ontdekken en hoe dat beter te doen dan middels een vakantie in de zomermaanden. Dus huur een huisje in Gavaudun en genieten maar!

Plaatsnaam

Gavaudun

Aantal inwoners

circa 300