Montignac

Montignac

Plaats in Frankrijk

Montignac is gelegen in het binnenland van Frankrijk maar toch aardig populair onder vakantiegangers uit verschillende landen. Het dorp is gelegen in de regio Dordogne en vooral bekend om Laxcaux, dit is een grot welke openstaat voor toeristen.
Als u een vakantiehuis huurt in Montignac is het goed te weten dat alle eerste levensbehoeften in het dorp zelf te krijgen zijn. Naast een aantal winkels is het ook mogelijk uit eten te gaan want er zijn binnen de dorpsgrenzen enkele prima restaurants te vinden.


Toerisme

De Franse Dordogne is een leuke vakantieregio en elk jaar gaan hier dan ook veel Nederlanders op vakantie. In deze streek kunt u verscheidene leuke authentieke dorpjes aandoen en zo het echte landelijke Frankrijk ontdekken.
Als u een fietsliefhebber bent dan is het aan te raden uw fiets mee te nemen op vakantie naar de Dordogne want u kunt hier verschillende prachtige fietsroutes nemen. Maar ook wandelen is hier trouwens prima mogelijk.
Het dorp Montignac kan als prima uitvalsbasis dienen voor uw vakantie in Frankrijk en hier één van de vakantiehuizen huren is dan ook een prima plan.

Plaatsnaam

Montignac

Aantal inwoners

circa 3.000