Veyrignac

Veyrignac

Plaats in Frankrijk

Veyrignac is een dunbevolkte gemeente in de regio de Dordogne. Toch is dit gebied populair bij toeristen. De authentieke vakantiebeleving draag hier voornamelijk aan bij. Hier treft u nog het echte Franse vakantiegevoel. Geen massatoerisme maar eerlijk vakantierecreatie.
Het is hier dan ook heerlijk om een lekker op uw gemak de streek van Veyrignac te ontdekken en in deze buurt uw vakantiehuis te huren. U kunt in dit deel van de Dordogne een heerlijk vakantie in uw eigen tempo doorbrengen.


Toerisme

Als u niet goed weet in welke regio van Frankrijk u de vakantieperiode wil doorbrengen, doet u er goed aan om de Dordogne eens serieus in overweging te nemen. Het is met de auto prima bereikbaar vanuit Nederland en ook is deze streek zichzelf trouw gebleven en ervaart u hier nog het pure Frankrijk.
Veyrignac is dan ook een prima streek om uw vakantiewoning te huren. Neem bij voorkeur uw fiets mee, want u kunt hier heerlijke fietstochten maken in de omgeving. De Ardèche leent zich dan ook prima voor het maken van een actieve vakantie.

Plaatsnaam

Veyrignac

Aantal inwoners

circa 280