Montbrun-les-Bains

Montbrun-les-Bains

Plaats in Frankrijk

Het dorp Montbrun-les-Bains is gelegen in de Drôme. Deze plaats heeft een schilderachtige uitstraling en het is ongeacht het jaargetijde een plaatje. Als je hier de vakantie doorbrengt dan kun je de binnenlanden op je gemakt ontdekken.
Huur een vakantiehuis in Montbrun-les-Bains en geniet van de schitterende heuvelachtige landschappen. De prachtige panorama’s zijn uw beloning voor de inspanning die u levert bij een wandel- of fietstocht. Maar ook met de auto kunt u prachtige routes rijden in de Franse Drôme. En met als uitvalsbasis Montbrun-les-Bains kan het niet anders dat u een prachtige tijd in centraal Frankrijk tegemoet gaat.


Toerisme

Stel u heeft een vakantiewoning geboekt in of om het lieftallige dorp Montbrun-les-Bains. Dan wilt u tijdens uw verblijf natuurlijk ook nog wel het één en ander ontdekken. Wat is er te doen in dit deel van de Drôme?
Het is vooral genieten van de Franse cultuur en haar erfgoed. Het kasteel Dupuy-Montbrun is in ieder geval een bezichtiging waard. Ook de wekelijkse markt die in het dorp elke weekend plaatsvindt moet u even bezoeken. Absoluut de moeite waard! De omgeving vraagt erom om ontdekt te worden, rondom Montbrun-les-Bains zijn er diverse leuke dorpen en gezellige stadjes te vinden. En na een dagje excursie is er ook niets mis om dit eens af te wisselen met het relaxen aan de rand van het zwembad. Dit is Franrijk ten voeten uit!

Plaatsnaam

Montbrun-les-Bains

Aantal inwoners

circa 425