Anould

Anould

Plaats in Frankrijk

Anould is een dorp gelegen in het noordoosten van Frankrijk. Het valt onder de regio Lotharingen en is fraai gelegen in een heuvelachtig landschap. Het dorpje heeft een aantal voorzieningen welke voor toeristen belangrijk kunnen zijn. Denk dan aan een aantal winkeltjes en eetgelegenheden. Het is een rustige locatie maar tegelijkertijd kan Anould wel een prima bestemming zijn om te verblijven als u in dit deel van Frankrijk verblijft.
Als u een vakantiehuis huurt in Anould dan is het goed te weten dat u van hieruit prima de Vosges streek kunt verkennen.


Toerisme

Voor vakantiegangers is een vakantiewoning huren in Anould helemaal geen slecht plan als u in de Lotharingen de vakantie wilt doorbrengen. Niet alleen dit deel van Frankrijk kunt u van hieruit verkennen. Ook is het mogelijk om de landsgrenzen over te steken en een leuke dagtrip te maken naar Duitsland of Oostenrijk.
Wie zich vanuit Anould wil richten op de Vosges kan een overvloed aan prachtige Franse landschappen verwachten. Vooral als u van bewegen houdt tijdens de vakantie zit u prima in dit deel van de Lotharingen. Er zijn meerdere natuurgebieden te vinden welke het meer dan waard zijn om nader te verkennen per fiets of benenwagen.
In de buurt van Anould zijn er ook enkele vakantieparken te vinden waar u een leuke bungalow met het hele gezin kunt huren. De meeste van deze bungalowparken hebben diverse faciliteiten op het park. Dus ook als het weer een dagje niet zou meewerken kunt u en uw medevakantiegangers zich nog prima vermaken in deze fraaie regio van Frankrijk.
Anould krijgt van ons dan ook een positieve aanbeveling!

Plaatsnaam

Anould

Aantal inwoners

circa 3.500