Gérardmer

Gérardmer

Plaats in Frankrijk

De vakantie eens doorbrengen in het noordoosten van Frankrijk, dan is de plaats Gérardmer een prima plek om een vakantiewoning te huren.
De plaats heeft genoeg te bieden, leuke winkeltjes en goede eetgelegenheden. Voor toeristen spreekt het meer natuurlijk ook erg aan. Dus ook watertoerisme is er in opkomst. De prachtige ligging van Gérardmer maakt het een puike vakantiebestemming en de omgeving is er ook nog eens prachtig. Vooral natuurliefhebbers moeten dit deel van Frankrijk eens aandoen.
Ook goed te weten is dat de huurprijzen van de vakantiewoningen in Gérardmeer een stuk lager liggen ten opzichte van veel van de zuidelijke Franse regio’s.


Toerisme

Kies voor Gérardmer als bestemming om te verblijven. Het departement Vosges is een minder bekend gebied van Frankrijk en dit gaat ook op voor Lorraine. Dit is de streek waarin Gérardmeer gelegen is. Als u besluit in deze Franse regio de vakantie door te brengen dat is het een pre dat u een actief buitenmens bent. De natuur nodigt uit om bekeken te worden. U kunt bijvoorbeeld prachtig wandelen langs het meer en het is zelfs mogelijk om direct aan het water van Gérardmer een leuke gîte te reserveren.
Als buitenmens is dit deel van Frankrijk een absolute aanrader en voor de actieve vakantieganger ideaal. Huur een vakantiewoning in Gérardmer en verbaas u over de schoonheid van dit deel van Frankrijk.

Plaatsnaam

Gérardmer

Aantal inwoners

circa 9.450