Kanton Le Thillot

Kanton Le Thillot

Plaats in Frankrijk

Kanton Le Thillot is een plaats in de regio Lotharingen en valt onder het departement Vosges. Toch dit kanton behoren meerdere gemeenten waaronder Le Ménil, Ferdrupt, Ramonchamp en Bussang. De belangrijkste plaats is Le Thillot zelf en veel mensen huren in deze plaats een vakantiehuis. Het ligt in het noordoosten van Frankrijk en is een prima gebied om de vakantie door te brengen. Toch tref je hier geen massatoerisme aan en de mensen die wel de vakantie hier doorbrengen komen vooral voor de natuur. Huur een chalet in kanton Le Thillot en verken de omgeving op je eigen tempo. Épinal is een regio waaronder diverse leuke plaatsen vallen en de plaats Le Thillot en de rest van het kanton behoren daar zeker toe.


Toerisme

Het Franse departement Vosges is een niet al te bekende vakantiebestemming maar mensen die van een authentieke natuurvakantie houden zitten hier zeker goed. Dit is nog een echt stukje Frankrijk wars van commercie en schreeuwerig toerisme. De huurprijzen van de vakantiehuizen in het kanton Le Thillot zijn ook zeker acceptabel te noemen. Kijk voor een aanbod van huuraccommodaties in dit deel van Lotharingen eens op de website van Recreatiewoning.nl.
Als je de vakantie daadwerkelijk wilt doorbrengen in het kanton van Le Thillot dan is een tip om de fiets mee te nemen, je kunt hier namelijk prachtige fietstochten maken. Het weerbeeld wil nog wel eens veranderlijk zijn dus vooral in het laagseizoen is het aan te raden voldoende kleding mee te nemen, tenminste als u de vakantie in dit deel van Frankrijk wilt doorbrengen.

Plaatsnaam

Kanton Le Thillot

Aantal inwoners

circa 17.000