Lembach

Lembach

Plaats in Frankrijk

Lembach is gelegen in de regio Elzas. Het dorp ligt niet te ver van de grens met Duitsland. U zult dan ook niet het typische Franse gevoel ervaren als u in deze streek op vakantie gaat.
Toch is het geen gek idee om eens een vakantiehuis te huren in Lembach. Het dorp zelf is niet erg toeristisch maar daarentegen leent deze plek zich wel uistekend om eens lekker tot rust te komen.


Toerisme

Dit deel van de Elzas is een aanrader als u naast de rust van de streekin en rondom Lembach er ook voor wilt kiezen actief bezig te zijn tijdens uw vakantie in het noorden van Frankrijk. Wandelen en fietsen zijn twee bezigheden die u hier prima kunt bedrijven.
Neem dus ook uw wandelschoenen en fiets mee als u besluit een vakantiewoning in Lembach te huren. Ook kunt u ervoor kiezen om een dagje Duitsland te doen tijdens de vakantie. Met de auto is dit land prima bereikbaar en u kunt ervoor kiezen om eens een natuurgebied of leuke stad aan te doen.
In de buurt van Lembach zijn er enkele vakantieparken te vinden die zich met name richten op het gezin. Dus wellicht is het huren van een familiehuis voor u een aanrader in dit deel van de Elzas.

Plaatsnaam

Lembach

Aantal inwoners

circa 1.800