Vagney

Vagney

Plaats in Frankrijk

Wilt u de vakantie doorbrengen in het Franse departement Vosges en gaat uw voorkeur uit naar de Lorraine regio dan is het huren van een vakantiehuis in Vagney misschien wel een goed idee. Vanuit deze plaats kunt u prima al het moois wat deze streek in Lotharingen u te bieden heeft zelf ervaren.
Het dorp is zelf erg rustig maar de belangrijkste benodigdheden zijn er wel te vinden en het aanbod van vakantiewoning in en rondom Vagney is redelijk divers. Dus een vakantie in dit gebied is een prima streven.


Toerisme

Het noordoosten van Frankrijk is een regio waar veel landgenoten langsheen rijden als ze op vakantie naar Frankrijk gaan. Veelal hebben ze nog een lange autorit voor de boeg op weg naar het zuiden. Maar het leuke is dat u ook in de Vosges een prima tijd kunt hebben en waarom dit gebied dan niet eens als reisdoel aanduiden.
De natuur is prachtig en wandelen kan er dan ook prima. Maar neem ook de fiets mee of huur er één op uw bestemming want er zijn prachtige ritten te maken. Reserveer een vakantiewoning in Vagney en ontdek deze fraai en natuurrijke Franse regio.

Plaatsnaam

Vagney

Aantal inwoners

circa 4.200