Coussac-Bonneval

Coussac-Bonneval

Plaats in Frankrijk

Coussac-Bonneval een leuk Frans dorp welke gelegen is in de regio Limousin. Wellicht niet direct waaraan u denkt als u een vakantie wilt gaan doorbrengen in Frankrijk. Toch heeft dit gebied veel te beiden en bovendien nog een oprecht karakter waar duurzaam toerisme de boventoon voert. Alleen daarom is het al aan te raden om een vakantiehuis te huren in Coussac-Bonneval en van daaruit heerlijk te genieten van alles wat dit unieke stukje Frankrijk u te bieden heeft. Vanuit Nederland is deze plaats die centraal in Frankrijk is gelegen goed met de auto bereikbaar. Eenmaal aangekomen op uw vakantiebestemming in dit dorpje welke onder het Arrondissement Limoges valt is het vooral genieten van het typische Franse buitenleven.


Toerisme

Het toeristenseizoen in Coussac-Bonneval speelt zich vooral in de zomermaanden af. Maar denk dan niet dat dit kleine dorpje overspoelt wordt door buitenlandse toeristen. Ook in de zomer kun je hier een heerlijke rustige vakantie doorbrengen en genieten van de Franse natuur, het lekkere lokale eten en de voortreffelijke Franse wijnen. Zie het vooral als een vakantie met een duurzaam karakter, u hoeft niets maar mag alles en dit in een ongedwongen sfeer van een gebied in Limousin waar de tijd lijkt stil te staan.
Kijk voor het beperkte aanbod van vakantiewoning in Coussac-Bonneval eens op deze website en overtuig u hoe leuk kan zijn om zelf het tempo van uw vakantie in Frankrijk te bepalen. Genieten schrijf je hier nog in hoofdletters!

Plaatsnaam

Coussac-Bonneval

Aantal inwoners

circa 1.300