Cauterets

Cauterets

Plaats in Frankrijk

Het dorp Cauterets is gelegen in het uiterste zuiden van Frankrijk en ligt dicht tegen de Spaanse grens aan. Deze plaats is zijn natuurlijke thermale baden. Maar ook om de prachtige skigebieden. De Midi-Pyreneeën zijn sowieso een eldorado voor de actieve wintersporter en wilt u de wintersport in dit deel van Frankrijk doorbrengen dat is het huren van een vakantiehuis in Cauterets een prima idee! Door de ligging in een dal kun je op loopafstand van je accommodatie direct de skilift instappen die je in enkele minuten naar boven brengt.
In de zomermaanden kun je deze liften ook gebruiken en kun je in de bergen van zuidelijk Frankrijk een heerlijke wandeling maken. De Pyreneeën zijn een prachtig gebied voor de recreant die ook tijdens zijn Franse vakantie actief bezig wil zijn.


Toerisme

Wie een vakantiewoning via onze website in Cauterets heeft geboekt kan zich gaan voorbereiden op een actieve vakantie in de prachtige Midi-Pyreneeën. Deze regio in Zuid-Frankrijk garandeert u een actief verblijf. De natuur voert de boventoon in dit deel van het land en u zult uw portie natuurschoon wel krijgen. Maar trakteer u ook minimaal één maal op een dagje welness tijdens uw vakantie in Cauterets. Na al het actieve wandelen, fietsen of skiën is er niets heerlijker dan de spierpijn weg te spoelen in de natuurlijke bronnen die hier te vinden zijn. Doe trouwens ook eens een dagje Spanje tijdens uw verblijf in het zuiden van Frankrijk. Cauterets is een perfecte bestemming om te genieten van een prachtige vakantie in de Midi-Pyreneeën.

Plaatsnaam

Cauterets

Aantal inwoners

circa 1.150