Rignac

Rignac

Plaats in Frankrijk

Rignac is een klein Frans dorpje is de Midi-Pyreneeën en valt onder het departement de Lot.
De plaats is gelegen in het binnenland van Frankrijk en mede daarom populair bij toeristen die het land nader willen leren kennen op zijn authentieke karakter.
Als u een fervent Francofiel bent en elke vakantie in dit land in een andere regio wilt doorbrengen dan is het huren van een vakantiehuis in Rignac een prima insteek. Dit dorp kan gaan dienen als uitvalsbasis voor het maken van diverse leuke tripjes in de omgeving.


Toerisme

De Midi-Pyreneeën zijn vooral bekend door het zuidelijk gedeelte welke tegen de grens van Spanje is aangelegen maar ook de noordelijke regio van deze streek bieden de vakantieganger voldoende vertier. Vooral als u een actieve toerist bent zult u zich niet snel vervelen en dan is het huren van een vakantiewoning in de buurt van Rignac absoluut aan te bevelen. Vanuit uw accommodatie kunt u per auto of fiets de verschillende leuke dorpjes in de regio aandoen.
Ook zijn er prachtige wandelgebieden te vinden in dit deel van Frankrijk. De Midi-Pyreneeën zullen wat dat betreft de actieve vakantieganger niet snel vervelen.
Maar het is ook heerlijk om een lekker een dagje niet te doen en heerlijk van uw vakantiehuisje in het dorpje Rignac te genieten. Een geslaagde vakantie zit hem vaak in de kleine dingen.

Plaatsnaam

Rignac

Aantal inwoners

circa 325