Saint-Lary-Soulan

Saint-Lary-Soulan

Plaats in Frankrijk

Saint-Lary-Soulan is een plaats in de regio Midi-Pyreneeën en ligt in het uiterste zuiden van Frankrijk.
Deze steek is een bekende skiregio en in de wintermaanden trekt dit gebied dan ook de meeste toeristen. Deze regio bestaat uit enkele klein dorpjes waar men voornamelijk leeft van de recreatieve sector. In de winter trekt men veel wintersporters en in de zomermaanden trekt men over het algemeen de actieve recreant die graag fietst en wandelt.
Het hele jaar door is het dan ook mogelijk een vakantiehuis te huren in Saint-Lary-Soulan.


Toerisme

Skiërs gaan tijdens de vakantie graag richting deze steek, er zijn dan ook skipistes aanwezig voor zowel gevorderden als beginners. Mede daarom huren veel wintersporters een chalet of appartement in Saint-Lary-Soulan.
In de zomermaanden kunt u in deze regio heerlijk fietsen, en wandelen is hier ook erg populair. Er zijn dan ook diverse fietsroutes te vinden in dit gedeelte van de Midi-Pyreneeën.
Ook erg leuk is dat u tijdens uw vakantie in dit deel van Frankrijk nog een ander land aan kunt doen. Spanje ligt namelijk vlakbij en een leuke dagexcursie maken in dit land is dan ook helemaal geen slecht idee..
Al met al is een vakantiewoning huren in Saint-Lary-Soulan een garantie voor een diverse vakantie. Ongeacht in welk seizoen u deze regio aandoet.

Plaatsnaam

Saint-Lary-Soulan

Aantal inwoners

circa 1.100