Vielle-Aure

Vielle-Aure

Plaats in Frankrijk

Vielle-Aure ligt in het zuiden van Frankrijk, dicht tegen de Spaanse grens en is een kleine gemeente in dit deel van het land.
Voor vakantiegangers die actief bezig willen zijn tijdens de vakantie in Zuid-Frankrijk is dit een interessante regio. In de wintermaanden kunt u hier heerlijk skiën of snowboarden en in de zomermaanden kunt u prachtig met de fiets op per voet het bergachtige landschap verkennen.
Het is daarom een leuk suggestie om eens een vakantiehuis te huren in Vielle-Aure.


Toerisme

Neem uw fiets en wandelschoenen mee als u besluit in de zomermaanden op vakantie in de Midi-Pyreneeën te gaan. Deze regio heeft alles te bieden wat de actieve vakantieganger zoekt in het zuiden van Frankrijk. Maar in de wintermaanden zijn de meeste toeristen te vinden in Vielle-Aure, veel van hen huren hier een chalet of leuk appartement en doen één van de skipiste aan die de regio rijk is. De inwoners van deze regio in Zuid-Frankrijk leven dan ook voornamelijk van het toerisme en doen er alles aan u een leuke vakantie te bezorgen.
U kunt er ook voor kiezen om iets zuidelijker te gaan en een bezoekje te brengen aan Spanje. Hier is het nodige vertier te vinden.
De Midi-Pyreneeën is een prachtig gebied en absoluut het doorbrengen van een vakantie waard. Bovendien is er een groot aanbod van vakantiehuizen in Vielle-Aure.

Plaatsnaam

Vielle-Aure

Aantal inwoners

circa 380