Champagny-en-Vanoise

Champagny-en-Vanoise

Plaats in Frankrijk

Champagny-en-Vanoise is een populaire vakantieregio in de Alpen. Het hele jaar door zijn er in deze streek dan ook vele toeristen te vinden. Het leent zich uistekend als uitvalsbasis voor een actieve vakantie in dit deel van Frankrijk. Daarom huren ook veel mensen een vakantiehuis in Champagny-en-Vanoise. Na een actieve dag in de Franse buitenlucht kunt u hier tegen de avond heerlijk genieten van uw accommodatie. En na een goede nachtrust kunt u de volgende dag weer deze prachtige streek in de Noord Alpen verder verkennen.


Toerisme

Of u nu in het zomerseizoen of het winterseizoen een vakantie doorbrengt in dit deel van Frankrijk, u zult zich op zeker prima vermaken. Champagny-en-Vanoise is gelegen in een prachtig landschap en vanaf uw bungalow of chalet kunt u leuke tripjes maken de Franse natuur in.|
Als u in de zomer op vakantie gaat in dit deel van Frankrijk dan is het natuurpark Vanoise een prima tip. Vooral wandelliefhebbers kunnen hier helemaal losgaan en de prachtige Franse natuur op zich laten inwerken. In het winterseizoen wordt de Alpen aangedaan door veel wintersporters en ook Champagny-en-Vanoise is een erg geliefd gebied, dicht bij is het skigebied La Plagne en hier is er voor zowel de beginnende als gevorderde wintersporter meer dan voldoende uitdaging te vinden. Alles bij elkaar zijn de Noord Alpen te Frankrijk gewoonweg een prachtige vakantieregio.

Plaatsnaam

Champagny-en-Vanoise

Aantal inwoners

-