Noord Alpen

Noord Alpen

Regio in Frankrijk

Op vakantie in de Franse Noord Alpen, leuke vakantiehuizen te huur

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in de Noord Alpen van Frankrijk huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in deze regio van Frankrijk kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.


De Noord Alpen, prachtige regio om een vakantiewoning te huren

Frankrijk is een vakantieland waar jaarlijks miljoenen toeristen naar toe gaan om een leuke vakantie in één van de heerlijke vakantiehuisjes te beleven. De regio rond de Noord Alpen is dan ook echte een aanrader om een vakantiehuis te boeken. Het is een zeer diverse vakantieregio en heeft veel waar Frankrijk om bekend staat te bieden. Het toerisme zit hier dan ook de laatste jaren duidelijk in de lift. Het is bovendien ook een regio waar u zowel in de zomer als winter een perfectie vakantie kunt beleven.

Prachtige natuurvakantie in de Noord Alpen van Frankrijk
Uw vakantie moet onder andere in het teken staan van de natuur, als dit zo is en u bent heen liefhebber van een wandelvakantie of wilt het liefste dagelijks er op uit met uw fiets. Huur dan eens een zomerhuis in de Noord Alpen van Frankrijk. Deze regio heeft de natuurliefhebber veel te bieden. Prachtige heuvels en bergen, kristalheldere bergmeertjes en zelfs eens kleinschalig wijngebied. Allemaal kunt u dit tegenkomen tijdens uw vakantie in de Franse Noord Alpen.
Check de bezienswaardigheden Haute Savoie eens of breng een bezoekje aan de binnenlanden van de Provence. 
U bent actief watersporter, dan is de rivier de Rhône misschien wel de plek waar u zich optimaal zult vermaken. Je kunt hier prima raften, maar als je het iets rustiger aan wilt doen kun je ook een heerlijke boottocht over deze prachtige rivier maken. Het is ook mogelijk om een vakantiehuisje dicht aan de Rhône te reserveren.

Cultuur opsnuiven tijdens uw vakantie in de Noord Alpen
Ook dit is mogelijk want naast de al eerder genoemde cultuur welke deze regio van Frankrijk ruimschoots herbergt. Slaan de Noord Alpen ook op het vlak van cultuur een prima figuur. Vooral prachtige oude kastelen zult u tijdens uw vakantie door deze gehele Franse regio tegenkomen. En houdt u van een leuke stedentrip, doe dan tijdens uw vakantie een Lyon aan, deze levendige stad leent zich prima voor een dagje onbekommerd genieten van allerlei genoegens als lekker eten, musea bijkenen en niet te vergeten winkelplezier.
Maar ook Annecy is een prima plaats om een dag door te brengen, u zult merken dat het hier vooral in de zomermaanden erg toeristisch kan zijn. Dat heeft ook te maken met het meer van Annecy, langs dit immense water zijn er diverse vakantieparken en campings gelegen. Vooral voor het maken van een vakantie met het hele gezin is dit een prima plek om een bungalow te huren. Zoek dus eens op het internet een geschikt vakantiepark en huur huur daar een gezellig huisje. De Noord Alpen zijn een prima locatie voor jong en oud.

Wintersport in de Noord Alpen, huur een chalet aan een Franse skipiste
U bent liefhebber van een wintervakantie en wilt graag op lange latten staan om de bergen af te dalen, of iets rustiger te langlaufen tijdens uw vakantie in Frankrijk.
De Noord Alpen zijn ook hiervoor een topbestemming. Als u overweegt om in deze regio uw wintersportvakantie te gaan doorbrengen, raden wij u aan om tijdig een vakantiehuis of appartement in dit deel van Frankrijk te huren.  Vooral in de buurt van de imposante Mont Blanc is het in de winter erg druk met vakantiegangers.
De Noord Alpen zijn echt een regio waar u het hele jaar door een prima vakantie kunt beleven.


Toerisme

Provincie

Noord Alpen

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad