Hauteluce

Hauteluce

Plaats in Frankrijk

Hauteluce is een kleine plaats in de Noord Alpen, deze regio is erg geliefd bij toeristen en jaarlijks zijn er dan ook vele vakantiegangers in dit deel van Frankrijk te vinden.
Het maakt onderdeel uit van de Rhône Alps een gebied welke bij veel Nederlanders die vaker een vakantie in dit land hebben doorgebracht wel een bekende klank zal hebben.
Als u een leuke en diverse vakantie wilt hebben maar terug wilt vallen op een rustige uitvalsbasis dan is Hauteluce een uitstekende keuze om een vakantiehuis te huren. In de omgeving is voldoende te beleven het gehele jaar door.


Toerisme

In de Savoie is er veel te doen voor de vakantieganger en daarom is het wellicht een leuk idee om een vakantiewoning in of om Hauteluce te reserveren. Van hieruit kunt u de Rhône-Alps goed verkennen. Doordat dit gebied in de Alpen ligt is het geen verassing dat u hier prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. De natuurliefhebber en actieve recreant zijn wat dat betreft hier dan ook helemaal op zijn plek.
In de wintermaanden is het trouwens prima toeven in dit deel van Frankrijk want Hauteluce ligt midden in een wintersportregio en in deze omgeving een chalet of andere vakantieaccommodatie huren is dan ook een perfect plan.
Ook voor een gezinsvakantie zijn de Noord Alpen zonder meer geschikt, en zijn dan ook meerder bungalowparken te vinden in de buurt van Hauteluce. Alles bij elkaar is dit deel van Frankrijk gewoonweg een erg leuke vakantieregio.

Plaatsnaam

Hauteluce

Aantal inwoners

circa 900