Landry

Landry

Plaats in Frankrijk

Landry is een dorpje gelegen in de streek van de Franse Alpen en is een geliefde regio om een vakantie in Frankrijk door te brengen.  Het ligt dan ook in de geliefde vakantieregio Rhône-Alps en jaarlijks komen onder andere veel toeristen uit Nederland en België deze kant op.
In het dorp zelf is niet al te veel beleven maar kan wel als de perfect uitvalsbasis voor uw vakantie in de Noord Alpen dienen. Alleen dit al maakt Landry een perfect locatie om een vakantiehuis te huren. Van hieruit kunt u allerlei leuke dagtrips maken naar toeristische trekpleisters in deze regio. Zowel in de zomer- als de wintermaanden heeft dit deel van de Alpen meer dan voldoende vertier te bieden.


Toerisme

Als u in de zomermaanden een vakantiewoning huurt in of nabij Landry kunt u gelijk het prachtige landschap verkennen. Door het bergachtige landschap in dit deel van Frankrijk is het mogelijk heerlijke fietstochten en prachtige wandelingen te maken. De Noord Alpen zullen wat dat betreft niet snel vervelen.
Als u in het winterseizoen een chalet of appartement in Landry huurt is het goed te weten dat het populaire skigebied Les Arcs- Peissey Vallandry om de hoek. U kunt in dit deel van Frankrijk dus ook een perfecte wintersportvakantie doorbrengen.
Het alpengebied is gewoonweg het overwegen meer dan waard als u een heerlijke vakantie in een prachtig land wilt doorbrengen.

Plaatsnaam

Landry

Aantal inwoners

circa 800