Mont-de-Lans

Mont-de-Lans

Plaats in Frankrijk

Mont-de-Lans is gelegen in de noordelijke Alpen van Frankrijk. Dit dorp is weliswaar niet al te bekend maar prima geschikt om de vakantie door te brengen. Gelegen in de Rhône-Alps is dit gebied de moeite waard om nader te verkennen. En wanneer dat beter te doen dan tijdens de vakantie in het zomer- of winterseizoen. Huur een vakantiehuisje in Mont-de-Lans
en je bent binnen enkele minuten midden in de natuur. Of in het winterseizoen bij de skiliften want het arrondissement Grenoble leent zich prima voor de wintersport. Maar je hoeft natuurlijk niets als je een vakantiewoning hebt betrokken in Mont-de-Lans en dat is natuurlijk heerlijk als afwisseling voor een druk en hectisch leven. De noord Alpen bieden je prachtig natuurschoon waardoor je als vanzelf in de vakantiemodus komt.


Toerisme

Fietsen, wandelen, langlaufen en skiën, het zijn zo maar enkele benamingen van activiteiten die u kunt ondernemen als u gekozen heeft voor een recreatiewoning in Mont-de-Lans. Dit Franse dorpje kan prima dienen als thuisbasis tijdens uw vakantie in Frankrijk. Het bergachtige landschap is voor elk genre recreant uitdagend genoeg om erop uit te trekken. In de zomer per fiets of op de wandelschoenen in het winterseizoen kan dit zomaar eens op de lange latten zijn. Kortom het hele jaar door is Mont-de-Lans een prima vakantiebestemming, wel is het zo dat het aanbod van vakantiehuizen in het dorp zelf beperkt is dus wacht niet te lang met het maken van een boeking. U zou zo maar een onvergetelijke vakantie in de Rhône-Alps kunnen mislopen. En het authentieke Mont-de-Lans wilt u echt niet missen!

Plaatsnaam

Mont-de-Lans

Aantal inwoners

circa 1.325