Tignes

Tignes

Plaats in Frankrijk

Tignes is een gemeente met diverse dorpjes in het Alpengebied van Frankrijk. Deze regio is vooral in de wintermaanden erg populair onder skifanaten. Diverse fraaie skigebieden zijn er dan ook te vinden en mede daarom brengen veel mensen de wintersport door in Tignes. Het aanbod van vakantiehuizen en appartementen is er dan ook naar.
De bergachtige regio is een uitkomst voor een ieder die lekker de vakantie in de buitenlucht wil doorbrengen. De natuur is prachtig en ook in het zomerseizoen kun je hier (letterlijk) goed uit de voeten of huur eens een mountainbike en bedwing het ruige bergachtige terrein.
De regio is toegespitst op het toerisme en als je een vakantiewoning huurt in Tignes zal je bemerken dat alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in het noordelijke gedeelte van de Franse Alpen binnen handbereik is.


Toerisme

Tignes ie absoluut een toffe locatie om te verblijven. Frankrijk is natuurlijk sowieso één van de populairste vakantielanden van Europa en als u een vakantiehuis in de Alpen betrekt dan zit u het gehele jaar door op de juiste plek. Tenminste ervan uitgaande dat u actief bezig wilt zijn en een echt buitenmens bent.
In Tignes is het aanbod van vakantiewoningen divers, je kunt er een prachtig optrekje vinden met veel privacy maar ook een skiappartement vlak bij de skipiste.
Alle voorzieningen die u zoekt zijn er in dit deel van Alpen geheid te vinden en toeristen worden hier met open armen ontvangen.
De skigebieden behoren tot het beste wat dit continent ons te bieden heeft en veel van de skiliften zijn in het zomerseizoen ook open. Ideaal als u wilt wandelen of fietsen in de bergen. Of gewoon wilt genieten van prachtige vergezichten over dit deel van Frankrijk.
Boek eens snel een vakantiehuis in Tignes en ervaar dat het hier ongeacht het seizoen prima toeven is.

Plaatsnaam

Tignes

Aantal inwoners

circa 2.400