Auberville

Auberville

Plaats in Frankrijk

Auberville maakt onderdeel uit van de Normandië regio welke te vinden is op het westelijke gedeelte van vakantieland Frankrijk.
Deze streek staat vooral bekend om zijn prachtige stranden en authentieke karakter. Gelukkig is dit nog geen vakantieoord welke overspoelt wordt door horden vakantiegangers.
Als u van rust ruimte en een prachtige natuur houdt dan is een vakantiehuis huren in Auberville een prima stap om te nemen.


Toerisme

Normandië is vanuit Nederland prima bereikbaar per auto. Het is ook een prima plek voor het doorbrengen van een gezinsvakantie en ook de streek rondom Auberville maakt hierop geen uitzondering, in de omgeving zijn dan ook enkele vakantieparken te vinden waar u een leuk vakantiehuisje kunt huren.
Mensen die graag een dagje aan het strand doorbrengen tijdens de vakantie in de zomermaanden zitten hier goed. Want er zijn meerdere zandstranden te vinden in de buurt van Auberville. Maar ook als u cultuur wilt opsnuiven tijdens uw vakantie in Frankrijk kan dit deel van Normandië u dit bieden. Goed bereikbaar is de stad Deauville. Deze plaats is schitterend gelegen aan de kust en biedt een keur aan oude gebouwen, gezellige winkelstraatjes en goede restaurants. Al met al is Auberville een prima locatie voor het doorbrengen van een onderhoudende vakantie.

Plaatsnaam

Auberville

Aantal inwoners

circa 480