Isigny-sur-Mer

Isigny-sur-Mer

Plaats in Frankrijk

Isigny-sur-Mer is een regio in Frankrijk en maakt onderdeel uit van Normandië.
Er zijn hier diverse leuke dorpjes te vinden welke u kunt aandoen tijdens uw vakantie aan de westkust van Frankrijk.
De kustlijn is grillig en spectaculair in dit deel van het land en ook de prachtige stranden zijn populair bij de toeristen. Een vakantiehuis in Isigny-sur-Mer is daarom ook helemaal niet zo’n gek idee.


Toerisme

Frankrijk is een populair land en ook de regio Normandië maakt daarop geen uitzondering al is het er niet zo druk als in Zuid-Frankrijk. Als u een vakantiewoning gehuurd heeft in de gemeente van Isigny-sur-Mer kunt u deze plaats als uitvalsbasis gebruiken voor het maken van diverse leuke dagtrips.
Leuke plaatsen om tijdens uw vakantie in dit deel van Frankrijk te bezoeken zijn o.a. Bayeux en Honfleur. Maar ook een grotere stad als Caen is een aanrader en herbergt enkele prachtige gebouwen.
De grote trekpleister van Normandië is het “eiland” Le-Mont-St-Michel, hier kunt heerlijk wandelen door dit leuke dorp met zijn beroemde klooster welke voorkomt op vele ansichtkaarten.
Ook voor een strandvakantie bent u in dit deel van Normandië op de goede plek. In de buurt van Isigny-sur-Mer zijn er dan ook een aantal bungalowparken te vinden waar u een vakantiewoning kunt huren.

Plaatsnaam

Isigny-sur-Mer

Aantal inwoners

circa 3.050