Lieurey

Lieurey

Plaats in Frankrijk

Lieurey is gelegen in het westelijk gedeelte van Frankrijk, dit dorp maakt onderdeel uit van de regio Normandië. Naar deze streek komen jaarlijks weer vele vakantiegangers. Vooral in de zomermaanden is dit gebied erg populair onder de toeristen.
Lieurey is dan ook een prima plek voor het huren van een vakantiehuis. Het kan dienen als thuisbasis tijdens uw vakantie in dit deel van Frankrijk. Hier treft u in ieder geval de nodige rust en ruimte aan.


Toerisme

Veel mensen die hun vakantie graag in Frankrijk doorbrengen kiezen voor de oostkust van het land. Maar de westelijke regio is zeer zeker de moeite waard om verkend te worden. Als u van natuur, cultuur en geschiedenis houdt dan is Normandië op zeker een streek die u zal bekoren.
De kustlijn is ook zeer zeker een aanrader en als u een vakantiewoning huurt in Lieurey dan is het goed te weten dat u met de auto de stranden van Normandië prima kunt bereiken.
Kijk voor het actuele aanbod van particuliere vakantiehuizen in Lieurey en omgeving eens op onze website. En wellicht brengt u ook de volgende vakantie in Normandië door.

Plaatsnaam

Lieurey

Aantal inwoners

circa 1.500