Montviette

Montviette

Plaats in Frankrijk

Montviette in de regio Normandië zal hoogstwaarschijnlijk geen plaatsnaam zijn die u bekend voorkomt. Dat is geen wonder want dit klein dorpje heeft nog geen tweehonderd inwoners en is landinwaarts gelegen.
Als u rustzoeker bent en hier rekening mee houdt tijdens de speurtocht naar een leuke accommodatie in het noorden van Frankrijk dan kan Montviette best wel eens de plek waar u zo naarstig naar op zoek bent. Faciliteiten zijn er eigenlijk niet en beschikking over een eigen auto is een absolute must! Maar het landelijke karakter rondom Montviette zal u als aanbidder van rust en ruimte absoluut aanspreken.


Toerisme

Normandië een heerlijk stukje Frankrijk. Niet allen de befaamde witte rotspartijen aan de kust zijn de moeite waard. Minstens zo mooi is het binnenland van deze regio. De leuke dorpjes die hier te vinden doen charmant aan en het liefelijke Montviette mogen we absoluut onder deze noemer plaatsen.
De kenmerkende rust zal u zeker opvallen als u hier een vakantiehuis betrekt en de omgeving is erg divers. Wilt u uw boodschappen voor de dag doen of een hapje eten in een Franse bistro dan is de iets verder op gelegen plaats Livarot een goede tip. De stad Caen is iets meer dan een half uur rijden en eigenlijk een “must see” als u de vakantie in Normandië doorbrengt.
Boek een vakantiewoning in Montviette en ervaar de schoonheid van het Franse platteland!

Plaatsnaam

Montviette

Aantal inwoners

circa 180