Parijs

Parijs

Plaats in Frankrijk

Wat moet er nog gezegd worden over de hoofdstad van Frankrijk Parijs. Alles is al eens beschreven. Het is één van Europa’s mooiste steden met zijn Eiffeltoren, het Louvre, de rivier de Seine, de Arc de Triomphe, de Notre Dame en niet te vergeten zijn leuk wijkjes en prima winkelmogelijkheden.
Veel mensen kiezen er ook voor om een stedentrip te maken naar deze unieke wereldstad. Parijs zal u zeker bekoren! Het huren van een hotelkamer of appartement is ook goed te doen. Als toerist dien je minimaal vier dagen uit te trekken, anders doe je deze stad simpelweg tekort.
In de zomermaanden doen veel toeristen die een vakantiehuis huren in de buurt van Parijs de stad aan voor één dag en je krijgt weliswaar een indruk maar ook niet meer dan dat. Neem de tijd is het devies in deze dan ook.


Toerisme

Als je tijdens de vakantie in Frankrijk de hoofdstad Parijs wilt aandoen of als je besluit een vakantieappartement in Parijs te willen huren en op deze manier meerdere dagen de tijd wilt benutten deze stad te leren kennen. In beide gevallen is het raadzaam je te verdiepen in de geschiedenis en structuur van de Franse hoofdstad. Hierdoor kun je een stedentrip in Parijs veel beter indelen en dus meer toeristische hoogtepunten zien in een korter tijdsbestek.
Maar breng je de vakantie in Frankrijk in de buurt van Parijs door, doe deze prachtige stad aan voor de nodige cultuur, geschiedenis, gastronomie en architectuur.

Plaatsnaam

Parijs

Aantal inwoners

circa 10.500.000