Isola

Isola

Plaats in Frankrijk

Isola is een klein dorp in de Franse Alpen en zal niet bij veel toeristen die de vakantie in de Zuid Alpen van Frankrijk doorbrengen een bekende klank zijn. Dit is ook geen wonder want er is verder niet al te veel te beleven in dit dorpje.
Toch is een vakantiehuis in of nabij Isola huren nog niet zo’n slecht plan want door de strategische ligging kunt u alle toeristische bezienswaardigheden prima bereiken als u een vakantie doorbrengt in dit zuidelijk gedeelte van Frankrijk.


Toerisme

De Alpenregio is natuurlijk een toeristische trekpleister en niet alleen in de zomermaanden, het gehele jaar door komen hier vakantiegangers uit verschillende Europese landen naar toe.
Als u in de wintermaanden een vakantiewoning huurt in de buurt van Isola dan zijn de skigebieden prima bereikbaar. In de zomer kunt u in de zuidelijke Alpen van Frankrijk prachtige fietstochten en wandelingen maken. Het gehele jaar door is dit dat ook een erg interessante vakantieregio.
Het aanbod van vakantiehuizen rondom Isola is dan ook prima voor elkaar en ook zijn er een aantal prachtige familiehuizen te vinden welke wachten op een huurder.

Plaatsnaam

Isola

Aantal inwoners

circa 600