Zuid Alpen

Zuid Alpen

Regio in Frankrijk


De Zuid Alpen, een prachtige vakantieregio het gehele jaar door
Zelf graag uw eigen vakantiewoning in de Zuid Alpen van Frankrijk huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in deze prachtige regio van Frankrijk kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.


Toerisme

u wilt in beweging blijven tijdens uw vakantie in de Zuid Alpen
U bent een actieve vakantieganger en wilt tijdens uw verblijf in Frankrijk niet te veel stilzitten. Dan is een vakantiehuisje huren in de Zuid Alpen een prima idee. Deze regio is een prachtig gebied voor de toerist die niet kan zonder zijn dagelijkse beweging. U kunt prachtige wandelingen maken in deze vakantieregio. Vooral als u een ervaren wandelaar bent kunt u zichzelf uitdagen door het beklimmen van één van de Alpen.
Als u een actief fietser bent dan zult u hier zich elke dag opnieuw prima kunnen opladen voor het maken van weer een nieuwe fietstocht door de Zuid Alpen van Frankrijk.
Wilt u een echte uitdaging, beklim dan eens per fiets de Alpe d’Huez, dit is absoluut geen makkelijke toch en u moet een actief sporter zijn om deze tocht te vervolmaken. Ook uw fiets moet prima in orde zijn, dus check dit eerst voordat u afreist voor uw vakantie naar de Zuid Alpen. Als u de top haalt zult u moe maar voldaan en bovendien trots tegen de avond terugkeren bij uw vakantiehuis.

Provincie

Zuid Alpen

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad