Zuid Alpen

Zuid Alpen

Regio in Frankrijk


de Zuid Alpen, een prachtige vakantieregio het gehele jaar door


Zelf graag uw eigen vakantiewoning in de Zuid Alpen van Frankrijk huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in deze prachtige regio van Frankrijk kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.

Boek eens een vakantiewoning in de Zuid Alpen van Frankrijk

Deze regio is vooral bekent om zijn wintersport en dit is absoluut terecht, er zijn schitterende skipistes waar uw een heerlijke skivakantie kunt doorbrengen. Maar ook in de zomer is het prima toeven aan de Zuid Alpen en steeds meer vakantiegangers komen dan ook in de zomermaanden richting deze regio om hier een huisje te huren en hun vakantie door te brengen, al dan niet op een vakantiepark.

u wilt in beweging blijven tijdens uw vakantie in de Zuid Alpen
U bent een actieve vakantieganger en wilt tijdens uw verblijf in Frankrijk niet te veel stilzitten. Dan is een vakantiehuisje huren in de Zuid Alpen een prima idee. Deze regio is een prachtig gebied voor de toerist die niet kan zonder zijn dagelijkse beweging. U kunt prachtige wandelingen maken in deze vakantieregio. Vooral als u een ervaren wandelaar bent kunt u zichzelf uitdagen door het beklimmen van één van de Alpen.
Als u een actief fietser bent dan zult u hier zich elke dag opnieuw prima kunnen opladen voor het maken van weer een nieuwe fietstocht door de Zuid Alpen van Frankrijk.
Wilt u een echte uitdaging, beklim dan eens per fiets de Alpe d’Huez, dit is absoluut geen makkelijke toch en u moet een actief sporter zijn om deze tocht te vervolmaken. Ook uw fiets moet prima in orde zijn, dus check dit eerst voordat u afreist voor uw vakantie naar de Zuid Alpen. Als u de top haalt zult u moe maar voldaan en bovendien trots tegen de avond terugkeren bij uw vakantiehuis.

Op wintersport vakantie naar de Franse Zuid Alpen, boek tijdig een chalet
U bent een liefhebber van de wintersport. Of u nu ervaren of niet bent, er is meer dan voldoende te doen tijdens uw wintervakantie in de Zuid Alpen. Prachtige skipistes en langlaufpaden zijn hier te vinden. Bovendien kunt u tijdens uw vakantie in deze regio zelfs één van de vele prachtige appartementen aan de skipistes huren, maar een bungalow boeken is trouwens ook mogelijk. Les Trois Vallées is een regio waar u heerlijk op de lange latten kunt staan. In deze skiregio is meer dan voldoende te beleven voor de wintertoerist. Ook het aanbod van vakantiehuisjes wordt steeds breder.
In de winter op vakantie, neem de Zuid Alpen van Frankrijk mee in uw overweging.


Toerisme

Provincie

Zuid Alpen

Oppervlakte

Aantal inwoners

Hoofdstad