Jausiers

Jausiers

Plaats in Frankrijk

Jausiers is een dorpje gelegen in de zuidelijke Alpen regio van Frankrijk. Het dorp is wel prachtig gelegen in een bergachtig landschap. In de zomermaanden heeft deze plaats een groene uitstraling, in de wintermaanden bevindt het zich midden in een sneeuwdecor.
Mede daarom is Jausiers het hele jaar door een prima plek om een vakantiehuis te huren. De omgeving is adembenmend en spreekt de echte buitenmens natuurlijk aan.
U zit bovendien dan op een strategische plek om de Franse Alpen verder te verkennen.
Het dorp Jausiers doet trouwens erg gezellig aan met zijn diverse kleurrijke gebouwen.


Toerisme

Jausiers is typisch een geval van onbekend maakt onbemind! In de Alpenregio van Frankrijk is het natuurlijk prima vertoeven. In de zomermaanden zijn er veel fietsers en wandelaars te vinden in deze regio. In de wintermaanden zijn er hier vele wintersporters te vinden voor een skivakantie. Als u ook in dit deel van Frankrijk een vakantie wilt doorbrengen dan is het huren van een chalet of appartement in Jausiers een prima plan.
Ook is er trouwens de nodige cultuur te vinden in dit deel van het land en ook zijn er meerdere mesau te vinden in de buurt van dit leuke Franse Alpendorp.
Breng de vakantie eens door in Jausiers en geniet van prachtige vergezichten en een unieke flora & fauna.

Plaatsnaam

Jausiers

Aantal inwoners

circa 1.100