Uvernet-Fours

Uvernet-Fours

Plaats in Frankrijk

Uvernet-Fours is gelegen in de Zuid Alpen van Frankrijk en maat onderdeel uit van het departement Alpes-de-Haute-Provence.
Vakantiegangers die in deze streek komen zijn doorgaans sportief aangelegd, u kunt in de zomermaanden in deze regio prachtig wandelen en fietsen.
In de wintermaanden zijn in dit deel van Frankrijk diverse skipistes te vinden. Mede daarom kiezen veel mensen er voor om een vakantiehuis te huren in Uvernet-Fours.


Toerisme

Mensen die een vakantie door willen brengen en er actief op willen uitrekken doen er goed aan om zich eens te focussen op de zuidelijke Alpen in Frankrijk. In deze prachtige bergachtige omgeving kunt u als actieve recreant helemaal losgaan. Er zijn diverse fietsroutes te vinden welke speciaal voor de toeristen gerealiseerd zijn. Maar ook het maken van prachtige wandelingen is hier geen enkel probleem. Er zijn routes voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars.
Uvernet-Fours is ook een echte winterbestemming en het doorbrengen van een wintersportvakantie is dan ook populair. In de regio zijn diverse skigebieden te vinden.
Wilt u dus op de lange latten staan in Frankrijk dan is het huren van een vakantiewoning in Uvernet-Fours een uitstekend begin.

Plaatsnaam

Uvernet-Fours

Aantal inwoners

circa 800