Robertsbridge

Robertsbridge

Plaats in Groot-Brittannië

Robertsbridge is een dorp in de regio Sussex. Dit is te vinden in het zuidoosten van Engeland en in toenemende mate komen hier meer toeristen de vakantie doorbrengen. Niet alleen de Engelsen weten dit gebied te vinden ook steeds meer Nederlanders en Belgen weten deze regio op waarde in te schatten.
Als u besluit om een vakantiehuis te huren in Robertsbridge dan brengt u de vakantie door in een typisch dorp voor deze regio. Het is er gemoedelijk en in één van de lokale pubs kunt u voor een nette prijs heerlijk eten en met de lokale bevolking kennis maken. Het dorp is gelegen aan de rivier de Rother en de straten met de fraaie woningen geven Robertsbridge een ietwat statige uitstraling. Wandel eens op het gemak door dit Engelse dorp en geniet van al wat Sussex te bieden heeft.


Toerisme

Als u de vakantie in Engeland wilt doorbrengen is wat betreft reistijd het zuiden de meest aanlokkelijke regio. Huur een leuke cottage of andersoortige vakantiewoning in Robertsbridge en kom tot de ontdekking dat dit gebied de moeite waard is. Sussex heeft prachtige natuur met het groen wat de boventoon voert en meanderende riviertjes, het landelijke leven is hier prachtig. Voor een leuke dag uit is Hastings de moeite meer dan waard, maar ook de wereldstad Londen is goed bereikbaar vanaf uw vakantieadres in het dorp Robertsbridge.
Neem de wandelschoenen mee want in de directe omgeving is het heerlijk wandelen door de typerende Engelse landschappen. Sussex staat voor genieten in uw eigen tempo en u zult merken dat de lokale bevolking ervoor zorgt dat u zich helemaal thuis zult voelen in dit deel van de U.K. Het aanbod van vakantiewoningen in Robertbridge is summier, maar als u op tijd boekt moet het lukken om een prachtige accommodatie vast te leggen.

Plaatsnaam

Robertsbridge

Aantal inwoners

circa 2.700