Colonnella

Colonnella

Plaats in Italië

Colonnella is een gemeente in de regio Abruzzen. Dit gebied is centraal gelegen en aan de oostzijde van Italië te vinden. Dit stadje is een prima plek om de vakantie door te brengen, tenminste als u overweegt in dit deel van het land te willen verblijven. Is dat zo dan is het een leuk idee om in Colonnella een vakantiehuis te huren. Deze stad heeft boven alles nog een authentiek karakter en toeristen komen hier maar mondjesmaat. Het aanbod van restaurants en boetiekjes is daarom nog authentiek en dat geeft Colonnella en de Abruzzen nog een eerlijk karakter.


Toerisme

Als je voor Italië kiest als land om de vakantie door te brengen dan is het wel eens leuk om voor een gebied te kiezen wat voor het grote publiek wat minder bekend is. Lijkt jou dit ook iets dan is de Abruzzen wellicht een prima plek voor jou. Kies de kleine stad Colonnella eens uit om een appartement te betrekken en breng hier een prachtige vakantie door. Bezoek de stad Teramo eens, per auto is deze goed bereikbaar vanaf je vakantieadres. Of doe de kustplaats Pineto eens aan en breng hier een dag aan het strand door. Ook Atri is de moeite waard.
Of trek de natuur in want in de Abruzzen zijn er meerder fraaie natuurparken te vinden waar je heerlijk je eigen gang kunt gaan en maar weinig andere mensen tegenkomt. Vanuit je vakantiewoning in Colonnella is het allemaal goed te doen en twijfel niet te lang en kies eens voor deze prachtige Italiaanse regio.

Plaatsnaam

Colonnella

Aantal inwoners

circa 4.900