Vieste

Vieste

Plaats in Italië

Vieste is een authentieke plaats welke gelegen is in het zuiden van Italië. Het is te vinden in Apulië en heeft een prachtige ligging. Vanuit de plaats heeft u een schitterend zicht over de Adriatische Zee. Dus als u een vakantiewoning heeft geboekt in Vieste hebt u de zekerheid dat  een prachtig panorama nooit ver weg is.
Het schiereiland Gargona welke deel uitmaakt van Apulië is de plaats om een strandvakantie door te brengen. Het toeristencentrum hiervan is toch wel de plaats Vieste. Het levendige centrum met de haven zorgt ervoor dat er altijd de nodige reuring is. Ook zijn er enkele prachtige gebouwen te vinden die de geschiedenis van dit deel van Italië voelbaar maken.
Dus als u eens onderin de “Italiaanse laars” de vakantie wilt doorbrengen dan is Vieste de plek om een appartement te huren.


Toerisme

Zuid-Italië is een prima gebied om het echte land te ontdekken. Door de afstand is het maken van een vliegreis naar Apulië het eenvoudigste. Het is in ieder geval de snelste manier om naar de strandplaats Vieste af te reizen. Als je de vakantie doorbrengt in deze plaats dan kun je prachtige boottochten maken langs de kustlijn. Maar ook de prachtige zandstranden bij Vieste nodigen uit voor een dagje strandplezier in zuidelijk Italië.
Huur daarom eens een vakantievilla in Vieste en kom erachter hoe mooi dit deel van het land is. Wij wensen u alvast een prachtige vakantie in Apulië!

Plaatsnaam

Vieste

Aantal inwoners

circa 13.750