Cesena

Cesena

Plaats in Italië

Cesena is een stad welke in het noordoosten van Italië gelegen is. Ze bevindt zich in de regio Emilia-Romagna en door de ligging is het een perfecte vakantiebestemming.
Het aanbod van vakantiehuizen in en om Cesena is niet al te groot maar toch moet het mogelijk zijn om hier een leuke accommodatie te boeken. Tenminste als u in dit deel van Emilia-Romagna de vakantie wilt doorbrengen. Het kloppend hart van Cesena is toch wel Piazza del Popolo, dit oude plein is midden in het centrum gelegen en kan gerust uniek genoemd worden. De toeristen die de stad aandoen mogen deze ook niet verlaten zonder een bezoekje aan het stadsplein te hebben gebracht. Ook het oude stadhuis van Cesena is een bezoekje waard als u liefhebber van oude gebouwen bent.


Toerisme

Huur een huisje in Cesena! Emilia-Romagna is een regio in Italië die perfect geschikt is om de vakantie door te brengen. De stranden aan de Adriatische Zee zijn de moeite waard. Tenminste als u met het gezin op vakantie bent en een recreatiewoning huurt nabij Cesena dan is de kust op circa een kwartiertje rijden gelegen.
Maar ook het achterland van dit gebied is prachtig, de heuvels die Emilia-Romagna kenmerken zullen de actieve recreant helemaal enthousiast maken, maar u kunt de regio natuurlijk ook verkennen met de eigen auto. Vanaf uw uitvalsbasis in Cesena kunt u een groot gebied bestrijken en wat is er mooier om na een actieve dag lekker te ontspannen bij uw vakantiewoning in dit deel van Italië.
Dus zoek je iets in de Italiaanse binnenlanden waar natuurschoon de boventoon voert, kom dan naar Cesena en geniet simpelweg van de kleine dingen die het leven zo leuk maken.

Plaatsnaam

Cesena

Aantal inwoners

circa 100.000