Tredozio

Tredozio

Plaats in Italië

Gelegen in de regio Emilia-Romagna is het dorp Tredozio een prima plek om een vakantiewoning te betrekken, tenminste ervan uitgaande dat u tijdens uw vakantie in Italië eens helemaal tot rust wilt komen.
Door de landelijke ligging is Tredozio een prima plek om van het echte Italiaanse leven te proeven. U kunt dit zelfs letterlijk nemen door een lokaal restaurant aan te doen en te genieten van traditionele gerechten. Emilia-Romagna is een prima bestemming en een huisje of appartement huren in Tredozio is genieten in hoofdletters. Doe dit leuke dorpje dan ook eens aan als u weer van plan bent om de vakantie in Italië door te brengen. Het heeft meer te bieden dan u denkt en zal u dan ook positief weten te verrassen. Dus op naar Tredozio!


Toerisme

De toeristische sector is een belangrijkste inkomstenbron voor Italië. Maar als u de vakantie doorbrengt in het dorpje Tredozio zult u merken dat hier de beleving nog puur is en niet opgeleukt door allerlei toeristische opsmuk. De regio Emilia-Romagna is sowieso nog authentiek te noemen in vergelijking met omliggende provincies. Huur daarom snel eens een vakantiewoning in Tredozio en maak prachtige tochten door het heuvelachtige landschap van dit prachtige stukje Italië. Doe ook de kust eens aan voor een ontspannen dagje strand en bijbehorende waterpret. Ook de leuke oude stadjes zijn moeilijk te versmaden tijdens uw verblijf in Emilia-Romaga. En vanuit uw vakantieaccommodatie in Tredozio kun je deze prima aandoen.

Plaatsnaam

Tredozio

Aantal inwoners

circa 1.250