Bagnoregio

Bagnoregio

Plaats in Italië

Bagnoregio is een gemeente in de regio Lazio. Dit gebied in centraal gelegen in Italië. Voor mensen die van natuur houden maar toch ook voor een culturele ervaring willen gaan, is dit gebied een perfecte bestemming.
Als je een vakantiehuis huurt in Bagnoregio of één van de plaatsen die onder deze gemeente valt zoals Vetriolo of Castel Cellesi dan zit je in een gebied waar je prachtig natuurschoon zult aantreffen.
Civita Bagnoregio in de regio Latium is pittoresk en rustig gelegen. Je kunt er een drankje doen en eventueel tegen de avond een hapje eten. Verder is het vooral een rustige vakantiebestemming. 


Toerisme

Breng je de vakantie door in Bagnoregio dan wil je waarschijnlijk de rust van het platteland wel eens afwisselen met de hectiek van de stad. Je wordt op dat gebied op je wenken bediend want je kunt een dagtrip maken naar de hoofdstad van Italië. Rome ligt op circa 1,5 uur afstand en is met de auto goed bereikbaar. Hoewel je met een bezoek van één dag deze stad absoluut tekort doet. Wat dat betreft kun je vanaf je vakantieadres in Bagnoregio misschien beter kiezen voor het dichterbij gelegen Orvieto, deze stad herbergt enkele prachtige gebouwen. Ook Perugia is trouwens een aanraden en goed bereikbaar vanuit de regio Lazio.
Huur een leuke vakantiewoning in Bagnoregio er de kans is groot dat ook u verknocht zult raken aan dit heerlijke stukje Italië!

Plaatsnaam

Bagnoregio

Aantal inwoners

circa 3.700