Apecchio

Apecchio

Plaats in Italië

Appechio is een stadje welke gelegen is in het noorden van de Italiaanse provincie Le Marche. Als u de vakantie door wilt brengen in of bij dit dorp dan is dit mogelijk. Hier kunt u helemaal tot rust komen en staat het duurzaam genieten voorop.
Huur een vakantiehuis in Apecchio en geniet van de landelijke omgeving. Verwacht niet te veel faciliteiten in deze buurt maar de natuurschoon maakt dit meer dan goed. Dit deel van Le Marche wordt wel steeds frequenter bezocht door toeristen maar er is nog steeds volop ruimte om van alles wat deze regio in Italië zo mooi maakt volop te genieten.
Bezoek Apecchio tijdens de vakantie en vorm uw eigen mening over de plaats in Le Marche.


Toerisme

Apecchio als uw volgende bestemming in het buitenland? Mensen die bekend zijn in Italië en de vakantie in verschillende gebieden hebben doorgebracht zullen beamen dat er meerder prachtige regio’s zijn te vinden waar je prima kunt verblijven. Maar als u een vakantiewoning hebt geboekt in Apecchio hoeft u niet bang te zijn u op een mindere locatie zit. Integendeel deze plaats in de Apennijnen en aan de grens met Umbrië is de moeite meer dan waard.
Niet alleen de natuur is oogverblindend en de grotten van Frassasi zijn een “must see”. En ook de Monte Nerone is een top van een berg die u moet beklimmen.
In de buurt van Apecchio is bovendien ook het fossielen museum te vinden. Dit alles maakt deze stad in Le Marche het bezoeken waard. Verdiep u eens in dit deel van Italië en wellicht komt u naar ampel beraad ook wel tot de conclusie dan een huisje huren in de buurt van Appechio zo verkeerd nog niet is.

Plaatsnaam

Apecchio

Aantal inwoners

circa 2.000