Le Marche

Le Marche

Regio in Italië

de regio Le Marche, niet erg bekend maar wel erg mooi

Zelf graag uw eigen vakantiehuisje in de regio Le Marche huren. Dit is mogelijk op onze website. Het aanbod is afkomstig van zowel particulieren als mede zakelijke partijen. Een groot deel van de vakantiewoningen in dit deel van Italië kunt u desgewenst zelf online op onze website boeken.
Voor het aanbod van vakantiehuizen in Le Marche kunt u kijken op onze website.


Le Marche prachtige vakantieregio in Italië

Als de vakantie nadert denken veel mensen na waar een vakantiehuis te huren. Voor elk land zijn er wel bepaalde regio’s welke bekend zijn en waar de toerist massaal naar toe trekt. Maar in elk vakantieland zijn er ook wel bepaalde streken welke minder bekend zijn maar desondanks zeker de moeite waard zijn om te bezoeken en dus een goede reden zijn om een huisje te huren.
In Italië is Le Marche zo’n regio waar u heerlijk op vakantie kunt maar bij het grote publiek is deze regio niet erg bekend en niet veel mensen uit Nederland boeken een vakantiewoning in
Le Marche. Zij kiezen eerder voor bijvoorbeeld de wat noordelijker gelegen regio Toscane.
Toch willen wij u aanraden om eens goed na te denken of het niet iets voor u is om eens een vakantie door te brengen in de in centraal in Italië gelegen streek Le Marche. Als de kernwoorden cultuur, authentiek en gastvrij bij uw vakantiebeleving aansluiten dan kan het zo maar zijn dan deze prachtige Italiaanse streek helemaal aansluit bij uw wensenpakket.

Genieten van het landelijke leven op het Italiaanse platteland van Le Marche
Heerlijk tot rust komen en in uw eigen tempo en geheel ongedwongen deze prachtige regio in Italië verkennen. In Le Marche kan dit nog. Hier treft u geen massatoerisme maar hier staat de vakantie vooral in het teken van duurzaamheid en authentiek. Een prachtige wandeling maken in de omgeving van uw vakantiewoning kan een heerlijke bezigheid zijn tijdens uw vakantie in dit deel van Italië. Onderbreek uw dagtrip door heerlijk ontspannen een lunch te gebruiken in een lokale eetgelegenheid. En drink daarbij natuurlijk een heerlijk wijntje wat uit één van de wijngaarden van Le Marche afkomstig is.
Bezoek de grillige kust van dit deel van Italië om eens lekker een frisse neus te halen. Maar ook als u van bergen houdt kan de regio van Le Marche u dit bieden tijdens uw vakantie. Rust, ruimte en vooral genieten zijn de kernmerken van deze streek.
Het is zelfs mogelijk om een authentiek vakantiehuis te huren van particulier eigenaren in Le Marche. Het aanbod van vakantiewoningen is hier meer dan voldoende en bovendien is de prijs/kwaliteit in deze prachtige regio van hoog niveau. Ook is het natuurlijk mogelijk om te gaan voor een bungalow op een vakantiepark.
Tegenwoordig zijn er ook steeds meer Nederlanders en Belgen welke een 2e huis in Le Marche aanschaffen. Kijk een voor het aanbod van vakantiehuisjes in Italië op onze website.

Met de auto Le Marche verkennen tijdens de vakantie in Italië
Het wegennet is prima in deze streek en daarom is het een prima idee om met de automobiel de omgeving te verkennen. Tenminste als u per auto naar Le Marche bent aangekomen in dit deel van Italië. Voordeel is dat u met uw vierwieler de hele regio perfect kunt verkennen en bovendien is het wegennet prima en kunt u in één dag richting zee gaan en ook nog de bergen inrijden. Spectaculaire vergezichten zullen uw beloning zijn. Bovendien kunt u zelfs nog enkele andere Italiaanse streken aandoen zoals bijvoorbeeld Toscane en Umbrië.
Het is ook een aanrader om een chalet te huren tussen de heuvels van Le Marche, hier zult u optimaal tot rust kunnen komen en echt ervaren wat vakantie inhoudt in deze streek.
Wij raden u dan ook van harte aan eens van de gebaande paden af te gaan en te kiezen voor Le Marche als uw volgende vakantiebestemming in Italië.


Toerisme

Provincie

Le Marche

Oppervlakte

9.694 km2

Aantal inwoners

1.400.000

Hoofdstad

Ancona