Numana

Numana

Plaats in Italië

Numana als vakantiebestemming in centraal Italië? Wie een rustige vakantie in Le Marche wil doorbrengen kan er voor kiezen om een prachtige authentieke vakantiewoning te huren in het dorp Numana. Deze plaatsen met enkele duizenden inwoners heeft vooral rust en ontspanning te bieden. Verder is het vooral een stukje Italië gebleven waar nog veel uit vroegere tijden voelbaar is. 
Huur een vakantiehuis in Numana en deel uw eigen vakantie in de Marken in. De kust is dichtbij dus een strandvakantie behoort zeker tot de mogelijkheden als in dit deel van de provincie Ancona verblijft. Maar verder betekent een vakantie doorbrengen in Numana vooral tijd voor jezelf en je mede vakantiegangers.


Toerisme

Numana is onbekend bij het grote publiek maar een leuk parteltje om de vakantie door te brengen. Le Marche is een regio die de laatste jaren door steeds meer Nederlander en Belgen wordt bezocht. Op zich ook niet vreemd want er is genoeg te zien en te doen zonder dat dit tot verplichtingen hoeft te leidden. Massatoerisme zul je in dit deel van Italië (gelukkig) nog niet aantreffen. Maar het authentieke karakter van het land des te meer. 
Als je een recreatiewoning hebt geboekt in of nabij het dorp Numana dan kun je van hieruit heerlijke dagtripjes richting de binnenlanden van Italië maken.
Maar wil je een dag aan het strand doorbrengen, dan is het goed te weten dat dit in dit deel van de regio de Marken geen enkel probleem is.
Actief of passief, zon, zee en strand of cultuur en geschiedenis. Ga op zeker en reserveer nu alvast een heerlijk vakantiehuisje in Numana. U zult de vakantie van uw leven in deze verassende Italiaanse regio hebben.

Plaatsnaam

Numana

Aantal inwoners

circa 3.750