Pergola

Pergola

Plaats in Italië

Pergola is een klein stadje in de regio Le Marche. Dit gebied is te vinden in centraal Italië.
De plaats is vooral bekend om enkele oude bronzen beelden die vermoedelijk een paar duizend jaar oud zijn.
Nabij Pergola zijn er enkele vakantiewoningen te vinden, deze kunt u huren van een lokale eigenaar. De omgeving is prachtig en als u hier wilt verblijven dan zult u volledig uitgerust van de vakantie weerkeren. In deze stad die in het noorden van De Marken te vinden is treft u alle voorzieningen die u nodig heeft. Uw dagelijkse boodschappen kunt hier doen maar ook voor een op en top Italiaanse lunch of avonddiner bent u op de juiste plek in Pergola.


Toerisme

Pergola heeft toeristen veel te bieden! Het noorden van Le Marche heeft genoeg te bieden voor zelfs de meest kritische toerist. Als u de vakantie doorbrengt bij de stad Pergola dan kunt u met de auto vanaf hier de regio verkennen.
In dit gebied van Italië zijn leuke plaatsen aan te doen. De dorpjes van De Marken hebben doorgaans een eigen identiteit en ook de steden hebben de nodige natuurlijke allure. De prachtig piazza’s geven deze plaatsen grandeur.
Ook natuurliefhebbers zijn op de juist plek in Pergola er zijn talloze mooi natuurgebieden te vinden en ook een dagje strand behoort zeker tot de mogelijkheden. Le Marche is ook echt een plek voor mensen die van een cultuurvakantie houden. Tegelijkertijd zal het ontbreken van het massatoerisme ook uw goedkeuring kunnen wegdragen. Huur eens een vakantieboerderij of appartement in Pergola en geniet van Bella Italia!

Plaatsnaam

Pergola

Aantal inwoners

circa 6.250