San Ginesio

San Ginesio

Plaats in Italië

Steeds meer mensen die de vakantie doorbrengen in de regio Le Marche kiezen ervoor om een accommodatie te boeken met een authentiek karakter en gelegen op een rustige locatie.
Als u ook zoiets zoekt dan is het wellicht een idee om te gaan voor een vakantiewoning in het dorp San Ginesio.
Vanuit deze plaats kunt u perfect de binnenlanden in dit deel van Italië ontdekken tijdens uw vakantie. Het is een rustig dorp, maar de belangrijkste voorzieningen zijn er wel te vinden en ook een avondje buiten de deur eten is mogelijk. Want er zijn enkele leuke Italiaanse restaurantjes te vinden. Dus boek snel een leuk huisje in of nabij San Ginesio en ondervindt zelf hoe leuk dit deel van de regio Le Marche is.


Toerisme

Italië is natuurlijk een populair vakantieland en er zijn enkele regio’s die zich mogen verheugen in de belangstelling van vele toeristen die afkomstig zijn uit diverse werelddelen.
Als u ervoor gaat om de vakantie door te brengen in San Ginesio wat te vinden is in de regio Le Marche hoeft u niet ongerust te zijn dat uw verblijf belemmerd wordt door de vele vakantiegangers. Dit is nog een authentiek stukje Italië en hoewel er jaarlijks meer mensen dit gebied ontdekken is het niet zo dat het één groot toeristenoord aan het worden is.
Wel is het zo dat als u echte Le Marche wilt ondervinden u beter dit dan volgens jaar de vakantie hier kunt gaan doorbrengen. Overtuig u zelf dat dit één van de mooiste Italiaanse regio’s is en huur een vakantiewoning in San Genesio.

Plaatsnaam

San Ginesio

Aantal inwoners

circa 4.000