Loano

Loano

Plaats in Italië

Loano is een gemeente in de regio Ligurië, dit gebied is bij veel vakantiegangers relatief onbekend, tenminste in vergelijke met veel andere vakantieregio’s in Italië.
Als je een vakantiehuis huurt in de plaats Verzi die onder de gemeente Loane valt dan heb je de zekerheid dat je op een leuke plek de vakantie gaat doorbrengen.
In deze gemeente staat de kustlijn van dit deel van Italië centraal en strandgangers die hier een vakantiewoning hebben geboekt zullen bemerken dat het hier prima toeven is en dat het grote publiek dit deel van Ligurië nog niet heeft gevonden. 


Toerisme

Het aanbod van vakantiehuizen in Verzi en de rest van de gemeente Loano is niet al te divers en als u een accommodatie wilt huren dan moet u maar eens op deze website kijken voor het actuele aanbod van vakantiehuizen in dit deel van Ligurië die door de eigenaren worden aangeboden.
Een strandvakantie doorbrengen in Loano is iets wat prima te doen is en ook in Verzi zijn er wat dat betreft leuke vakantiehuisjes te vinden die dicht tegen de kustlijn aanliggen.
Maar doe tijdens de vakantie ook eens het binnenland van Ligurië aan want dat is ook de moeite meer dan waard.
Dus eens een ander gebied van Italië ontdekken tijdens de vakantie ? Twijfel dan niet te lang en breng de vakantie eens door in de Italiaanse gemeente Loano.
Check onze website voor leuken vakantiehuizen in Loano en de directe omgeving.

Plaatsnaam

Loano

Aantal inwoners

circa 11.500