Sesta Godano

Sesta Godano

Plaats in Italië

Sesta Godano is een prachtig dorp gelegen in de Italiaanse regio Ligurië. Deze regio is bekend als voorportaal van Cinque Terra, één van de mooiste Nationale Parken van geheel Italië.
Dit deel Italië is schitterend en biedt alle facetten die een vakantie leuk maken. Als u ervoor kiest om een vakantiehuis te huren in Sesta Godano dan bent u waarschijnlijk een fan van La Dolce Vita. Want het echt landelijke Italiaanse leven treft u hier nog aan.
Faciliteiten heeft het dorp niet te bieden, maar juist het ontbreken van allerlei voorzieningen maakt Sesta Godano een prima plek om te genieten van een authentieke vakantie.
Op deze locatie heeft u wel een auto nodig, tenminste als u dit deel van Ligurië nader wilt verkennen en gezien de natuurlijke schoonheid kan dit bijna niet anders.


Toerisme

Ervan uitgaande dat u een vakantiewoning in Sesta Godano hebt geboekt is de kans aanzienlijk dat u het omliggende gebied wilt verkennen. Vanuit Ligurië kunt u steden als Genua en Pisa goed bereiken. In deze beide plaatsen ligt de cultuur en architectuur voor het oprapen.
Vanuit uw vakantieadres in Seste Godano moet u het natuurgebied Valle del Vara zeker verkennen, wandelend is het genieten van natuurschoon. Maar ook kunt u de mountainbike meenemen op vakantie richting Ligurië en richting de Apennijnen koersen.
Vanuit uw vakantiewoning in Sesta Godano kunt u heerlijk tot rust komen, maar ook kunt u genieten van de zee. Hoe dit beter te doen dan een dagje La Spezia tijdens de vakantie in te plannen. Dit is een prachtige plaats die onderdeel uitmaakt van de Cinque Terre. U hoeft dus absoluut niet bang te zijn dat de verveling toeslaat tijdens de vakantie in Ligurië.
Als bovenstaand verhaal u aanspreekt dan kunt u dit deel van Italië ontdekken tijdens de vakantie in Sesta Godano.

Plaatsnaam

Sesta Godano

Aantal inwoners

circa 1.475