Rocca Grimalda

Rocca Grimalda

Plaats in Italië

Rocca Grimalda is een dorp wat als perfecte vakantiebestemming kan dienen als u de keuze heeft gemaakt voor de regio Piemonte.  Deze regio is vanuit ons eigen land prima met de auto bereikbaar en dus een prima plek om de vakantie door te brengen. In de zomermaanden is het een prima plek om een actieve vakantie door te brengen. Dus neem de fiets en wandelschoenen mee als u een vakantiehuisje huurt nabij Rocca Grimalda. In het winterseizoen kunt u in Piemonte prima de skivakantie doorbrengen. Het gehele jaar door in dit noordelijk deel van Italië dan ook de moeite waard.


Toerisme

Als u een duurzaam vakantieadres zoekt dan is het dorp Rocca Grimalda in de Piemonte regio een prima plek om een vakantiewoning te betrekken. Hier is het nog de rust wat de boventoon voert. Vooral als u zuidelijk van het Lago Maggiore de vakantie doorbrengt zult u ervaren dat het hier prima vertoeven is.
De bergachtige omgeving die worden afgewisseld met glooiende heuvels waar wijnvelden overheen gedrapeerd lijken te zijn. Het is een fraaie mix van de natuur die zich van zijn beste kant laat zien in het noorden van Italië.
Dus boek snel een appartement of andersoortige recreatieaccommodatie in Rocca Grimalda en maak u op voor een onvergetelijke vakantie in het verassende Piemonte.

Plaatsnaam

Rocca Grimalda

Aantal inwoners

circa 1.500