Torresina

Torresina

Plaats in Italië

Wel eens nagedacht om de vakantie door te brengen in Piemonte. Deze Italiaanse regio leent zich perfect voor de ultieme relaxvakantie. Is dit iets voor u, huur dan een vakantiehuis in het gehucht Torresina. In dit piepkleine plaatsje zijn eigenlijk geen verdere faciliteiten te vinden maar dit is alleen maar beter als u juist voor de rust richting dit deel van Italië komt.
Bijkomende voordeel is dat de Piemonte vanuit Nederland per auto prima bereikbaar is. Dus waarom niet een keer de vakantie door te brengen in Torresina. Op deze manier kunt u perfect dit stukje authentiek Italië ontdekken..


Toerisme

Er zijn diverse interessante Italiaanse regio’s om de vakantie door te brengen. Toch zullen er niet veel mensen Piemonte als ultieme vakantiebestemming in Italië opnoemen. Het bekendste is nog het Lago Maggiore waar jaarlijks wel veel landgenoten de vakantie doorbrengen.
Maar een vakantiewoning huren in Torresina zult u of uw kennisenkring vermoedelijk nog niet eerder hebben gedaan. Toch is dit kleine dorpje een prima plek om een accommodatie te huren. Bezoek eens één van de prachtige wijnvelden, Piemonte in een belangrijke wijnregio in Italië en de wijnen zijn van topkwaliteit.
Als u voor een autovakantie gaat dan is dit deel van Italië een prima idee. Vanuit Nederland en België is de regio Piemonte perfect per auto aan te rijden, dus maak de keuze voor één van de authentieke vakantiehuizen in Torresina en breng een onvergetelijke vakantie door in het noorden van Italië.

Plaatsnaam

Torresina

Aantal inwoners

circa 60