Tortoli

Tortoli

Plaats in Italië

Tortoli is een stad op het Italiaanse eiland Sardinië. Het is aan de oostkust gelegen en door haar ligging niet te ver aan de Tyrreense Zee mag deze plaats zich verheugen in de belangstelling van toeristen uit binnen- en buitenland.
Het aanbod van particuliere vakantiehuizen in de plaats Tortoli is redelijk beperkt. Natuurlijk zijn er ook andere overnachtingsmogelijkheden, maar het huren van een authentieke woning is toch wel de leukste optie.
In Tortoli zijn goede faciliteiten op het gebied van winkelen en uitgaan te vinden. Belangrijk als je hier de vakantie doorbrengt. Vanuit dit stadje kun je via de centrale weg in enkele minuten de plaats Arbatax bereiken. Vanuit hier kun je één van de prachtige stranden van Sardinië aandoen. Kies je voor dit eiland in Italië als vakantiebestemming dan is Tortoli een prima plek om te verblijven.


Toerisme

Het eiland Sardinië rijk aan cultuur, natuurschoon, schitterende stranden en diverse leuke dorpjes en stadjes. Wil je op het oosten van het eiland de vakantie doorbrengen dan is Tortoli een uitstekende keuze.
Het voorzieningenniveau is goed te noemen en de omliggende regio heeft veel te bieden. Zonaanbidders kunnen ervoor kiezen om het strand van San Gemiliano te bezoeken. Maar ook de zandstranden van Barisardo of Orri zijn schitterend.
Heb je tijdens je vakantie in Tortoli ook de beschikking over een eigen vervoersmiddel dan is het zeker aan te raden om het eiland nader te verkennen. De fenomenale Italiaanse landschappen zullen je blijven verrassen. Je zult de auto vaak in en uitgaan om weer een fraai foto te schieten.
In het nabijgelegen Arbatax zijn een paar prima visrestaurants te vinden. Ontdek de Italiaanse keuken op het eiland Sardinië en geniet van de traditionele gerechten.
Boek een vakantiewoning in Tortoli en onderga een fantastisch verblijf in deze plaats op het Italiaanse eiland.

Plaatsnaam

Tortoli

Aantal inwoners

circa 10.900