Sciacca

Sciacca

Plaats in Italië

Sciacca is een stad gelegen op het bekende eiland Sicilië. Deze is in het zuiden van Italië te vinden. De plaats ligt aan de Middellandse zee en is daarom een populaire plek voor toeristen om de vakantie door te brengen.
Als u een authentiek vakantiehuis huurt in Sciacca dan hebt u gekozen voor een heerlijke bestemming in het uiterste zuiden van Italië. Mensen die geschiedenis en architectuur graag combineren met strand en een heerlijk klimaat zijn op hun plek als ze voor Sciacca kiezen als vakantiebestemming. Deze plaats op Sicilië is oud te noemen en de historie straalt van de stad af als u er een wandeling door maakt. De oude huizen zijn prachtig en u waant zich in het oude Italië. Ook de haven is erg leuk en de vergezichten over de zee zijn prachtig vanaf uw vakantiewoning in Sciacca.
Vakantiehuizen op Sicilië, behalve in deze plaats zijn er op Recreatiewoning.nl nog tal van andere accommodaties in deze Italiaanse regio te vinden. 


Toerisme

Huur een leuke huisje in Sciacca en ontdek de omliggende regio in Zuid-Italië. Sicilië is een vakantie eiland en jaarlijks brengen hier veel Italianen de vakantie door. Maar ook steeds meer Nederlanders beginnen dit prachtige stukje Italië te waarderen. Nabij Sciacca zijn diverse vakantiehuizen te vinden die door de eigenaren te huur worden aangeboden via de website van Recreatiewoning.nl. 
Sicilië is een eiland waar cultuur, lekker eten en een heerlijk klimaat nauw met elkaar verweven zijn. De ene dag is het genieten van de Italiaanse zon op één van de Siciliaanse zandstranden, de volgende dag kun je weer gaan voor de cultuur en het authentieke karakter wat een stad als Sciacca te bieden heeft. Ook de haven is de moeite waard, dit alles maakt deze stad tot een prima badplaats. Dus als je de vakantie op Sicilië wilt doorbrengen dan is Sciacca de plek om een vakantievilla of agriturismo te boeken.

Plaatsnaam

Sciacca

Aantal inwoners

circa 41.000