Sicilië

Sicilië

Regio in Italië

Sicilië is een eiland gelegen in het uiterste zuiden van Italië. Mensen die hier wel eens op vakantie zijn geweest zullen onderkennen dat dit een uniek stukje Italië is.
Als je dit eiland wilt bezoeken is dit het beste per vliegtuig te doen. Wil je met de auto gaan plan dan minimaal drie overnachtingen in. Vakantiehuizen op Sicilië zijn wat betreft aantal groeienden en de verhuurders zijn zowel particulieren als verhuurorganisaties.
De hoofdstad van deze regio is Palermo, deze stad met een prachtige ligging is de moeite van het bezoeken waard als u op vakantie bent in deze streek. De lokale keuken is het uitproberen waard en niet duur bovendien. Het klimaat is heerlijk en de ligging aan de Middellandse Zee maakt het tot een ultieme vakantiebestemming.


Toerisme

Italië is natuurlijk een populair land voor mensen die gaan voor een diverse vakantie. Of je nu voor geschiedenis, cultuur, gastronomie, architectuur of simpelweg een lekker klimaat komt. In dit bruisende en authentiek land zit je goed. Al het positieve wat net opgesomd is, gaat ook op voor de regio Sicilië.
Dus breng een dagje aan het strand door en kies daarna eens voor het rijke Italiaanse culturele leven. En leer de regio + flora en fauna ook eens kennen.
Neem alleen de bevolking eens, ze zijn allemaal zonder uitzondering druk in woord en gebaar, maar allervriendelijkst en willen u overal meehelpen. Mensen die wel eens een vakantiehuis op het eiland Sicilië hebben gehuurd, zullen dit zeker kunnen beamen.
Dus reis eens af naar het zuiden van Italië en breng een ontspannen vakantie door op Sicilië. De kans is groot dat u verkocht bent naar uw eerste bezoek!

Provincie

Sicilië

Oppervlakte

25.700

Aantal inwoners

circa 5.000.000

Hoofdstad

Palermo