Asciano

Asciano

Plaats in Italië

Asciano is een leuk Toscaans stadje en een prima plek voor mensen die de vakantie in Italië in een landelijke omgeving willen doorbrengen. De omgeving van deze plaatst biedt prachtige vergezichten over het heuvelachtige landschap van Toscane.
Als u ervoor kiest om een vakantiehuis te huren in de buurt van Asciano zult u zelf ondervinden hoe mooi deze Italiaanse regio is. Rondom het stadje zijn prachtige vakantiewoningen te vinden. Het centrum van Asciano heeft enkele restaurantjes en winkeltjes en is vooral mooi daar haar eenvoudige doch authentieke karakter. Dus als u de vakantie in Toscane wilt doorbrengen dat is deze omgeving het overwegen zeker waard.


Toerisme

Stel u denkt erover om een vakantievilla in Asciano te huren maar wilt graag wat meer informatie over de steek waarin het ligt. Het gebied wordt Crete Senesi genoemd en staat bekend om de typische Toscaanse omgeving. Glooiende heuvels met daartussen leuke dorpjes en kleine stadjes met volop karakter.
Vanuit uw vakantieadres in Asciano is de prachtige stad Siena prima bereikbaar en ook de wereldberoemde Chianti streek is dichtbij.
Met de auto kunt u een prachtige rit maken door de wijnroute, doe ook eens een wijnhuis aan en proef de voortreffelijke lokale wijnen.
Wilt u tijdens de vakantie in Asciano eens een dagje lekker relaxen, kies dan voor de thermale baden van Rapolano. Dit geeft uw vakantie in Toscane een nieuwe dimensie. Dit deel van Italië moet u simpelweg eens gezien hebben!

Plaatsnaam

Asciano

Aantal inwoners

circa 7.350