Bucine

Bucine

Plaats in Italië

Bucine is een plaats in Toscane. Bij veel mensen die deze regio in Italië wel eens voor een vakantie hebben aangedaan zal de naam niet direct een kreet van herkenning ontlokken.
Op zich niet zo vreemd want het dorp zelf heeft niet echt specifieke toeristische kenmerken die een drom van dagjesmensen zal doen  toesnellen.
Toch is een vakantiehuis huren in één van de dorpjes die tot Bucine behoren een prima plan. De landelijk gelegen kernen ademen stuk voor stuk de oude Toscaanse grandeur uit, breng eens een bezoek aan Rapale of boek een vakantiehuis in Pietraviva of toch een voorkeur voor La Villa. Kortom een vakantie in Bucine is genieten van het authentieke Italië.


Toerisme

Toscane, mensen die hier de vakantie eens hebben doorgebracht komen dikwijls de jaren erna terug in deze prachtige regio. Wie van rust en het leven buitenaf houdt doet er goed aan om een vakantiewoning te huren in Bucine. Dit is een prima plek om is alle rust de vakantie in Italië door te brengen. Geniet van het echte Toscaanse buitenleven en doe kleine plaatsjes aan met namen als di Cennina of di Capannole. Geniet van het landelijke Paesaggio en ervaar de Italiaanse hartelijkheid. Kortom brengt de vakantie door in Bucine en geniet van een uitmunten verblijf in een authentieke regio.

Plaatsnaam

Bucine

Aantal inwoners

circa 10.000